Tuesday, 31 July 2012

my first,...


Saya Diana. Saya telah menjadi pengedar produk daripada NZ New Image ni sejak tahun 2008. Daripada Alphalipid, kemudian Bio-rej dan Alphalipid SD11 saya adalah pengguna setia dan pengedar. Saya juga merupakan jurucakap produk. Kepada sesiapa yang pernah mendengar rancangan tajaan di radio Pahang dan radio Terengganu pasti mengenali saya dengan jolokan cik Diana ketika itu. Sekarang saya telah berkahwin dan masih menjadi pengedar kerana di sinilah kita dapat menjana pendapatan lumayan di samping mendapat kepuasan di mana kt dapat membantu org dengan berkongsi sesuatu yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.
            Kepada sesiapa yang ingin memulakan langkah untuk menjadi pengedar bolehla menghubungi saya dan kepada sesiapa yang ingin mendapat panduan dalam proses perlangsingan badan InsyaAllah saya akan bantu.. Berdasarkan pengalaman saya dan bidang saya, mungkin segala persoalan anda akan terjawab.. Yang paling istimewa saya akan tunjukkan cara secara klinikal dan biological macamna proses penururunan berat badan menggunakan SD11..
            Kepada rakan niaga anda juga berpeluang untuk menjadi jurucakap dan akan berada di muka-muka majalah seperti saya..Sekiranya ingin berjumpa saya sila hubungi saya 0132878846

No comments:

Post a Comment